Job Heuvelmans, Junior consultant | Berenschot

Junior consultant

Job Heuvelmans

De kunst om informatie te destilleren uit (een combinatie van) verschillende bronnen is mijn passie. Met wetenschappelijke methodes, processen en machine learning algoritmes probeer ik inzichten te ontdekken én te visualiseren.
Afbeelding - Job Heuvelmans

Over Job

Allemaal leuk en aardig die nieuwe ontwikkelingen op het gebied van AI en Machine Learning! Echter denk ik dat veel mensen vergeten dat het van groot belang is het grotere plaatje te kennen.

Met een achtergrond in Business Economics en Business Informatics probeer ik maatschappelijke vraagstukken op een innovatieve manier op te lossen.

Mijn waardepropositie voor uw bedrijf genereer ik door het gebruik van een uitgebreide gereedschapskist in statistiek, computer science, domeinkennis, (machine learning) algoritmes en visualisaties. Hiermee profileer ik mij in Berenschot als een kadermaker waarin deze competenties samenkomen om efficiënte en informatieve tools te ontwikkelen. Evengoed realiseer ik mij dat een tool des te meer waard is met domeinkennis en vormt deze een objectieve ondersteunende rol voor een advies op maat.