Laura van Schaik, Consultant | Berenschot

Consultant

Laura van Schaik

Vanuit een passie voor organisatiestructuren en -ontwikkeling help ik opdrachtgevers met het ontwerpen en inrichten van een toekomstbestendige organisatie. Dit doe ik mét de mensen waar het om draait: in co-creatie.
Afbeelding - Laura van Schaik

Over Laura

Als consultant werk ik aan vraagstukken die te maken hebben met het (her)ontwerpen van organisaties. Dit betreft structuurvraagstukken op zowel organisatie-breed als afdelingsniveau of teamniveau. Hierbij streef ik naar een blijvende oplossing. Door dit samen met de medewerkers te ontwikkelen geloof ik erin dat de oplossing geborgd blijft in de organisaties en ik ze daarmee écht verder help.

Ik kan daarbij putten uit mijn academische achtergrond in organisatieontwerp en -ontwikkeling. Door deze achtergrond kan ik het grotere geheel overzien en een organisatiestructuurvraagstuk vanuit diverse invalshoeken bekijken.

Het leukste aan dit vak? De grote verscheidenheid aan mensen waarmee ik mag samenwerken en de verschillende vraagstukken waar ik in mag duiken! Aan mij heeft de opdrachtgever een toegankelijke, enthousiaste, betrokken adviseur met een kritische blik die zich graag in een opdracht vastbijt en niet zomaar loslaat.

Gerelateerde inzichten