Martha Jordaan, Consultant | Berenschot

Consultant

Martha Jordaan

Met mijn passie voor en kennis over de onderwijssector werk ik graag samen aan een duurzaam onderwijssysteem voor iedereen.
Afbeelding - Martha Jordaan

Over Martha

Ik heb al sinds jongs af aan een passie voor het werken aan kwalitatief goed onderwijs voor iedereen. Door mijn achtergrond in de gedragsverandering kijk ik naar de invloed van menselijk gedrag op beleidsvorming binnen het onderwijs. Moet het beleid worden aangepast, of kan het verschil worden gemaakt door het gedrag van medewerkers, studenten, leerlingen of andere betrokkenen bij het onderwijs te veranderen? Vaak gaat het om een combinatie van de twee, en wat mij betreft is dat een insteek die niet genoeg wordt belicht.

Als adviseur ben ik doelgericht en ga ik analytisch te werk. Ik vind het belangrijk om er voor te zorgen dat inzichten van alle betrokken partijen worden meegenomen, en van daaruit de analyse te starten om resultaatgericht aan de slag te gaan. Met mijn mensgerichte en proactieve houding lever ik een bijdrage aan het verbeteren van onderwijs voor iedereen, op zowel de beleidsmatige kant als in het gedrag van betrokkenen.

Gerelateerde inzichten