Rhodé Looije, Junior consultant | Berenschot

Junior consultant

Rhodé Looije

De maatschappij voorbereiden op een digitale toekomst met een mensgerichte aanpak.
Afbeelding - Rhodé Looije

Over Rhodé

Digitalisering kent positieve en negatieve aspecten. Het is mijn streven om op een verantwoorde, duurzame wijze gebruik te maken van het positieve en bij de negatieve kwesties in mensgerichte en concrete oplossingen te voorzien. Zo bereiden we de maatschappij voor op een digitale toekomst.
Als consultant digitale transformatie draag ik bij aan het verbeteren van de digitale maatschappij. Ik ben jurist op het gebied van (Europese) digitale en technologische wetgeving. Daarnaast heb ik een achtergrond in strategisch management. Door deze twee achtergronden ben ik in staat de uitdagingen en kansen van digitale transformatieprojecten vanuit meerdere disciplines te analyseren. Dit is nodig aangezien digitalisering mens en maatschappij raakt en onze samenleving heeft veranderd in meerdere aspecten. IT en digitalisering bieden veel mogelijkheden, maar deze hebben ook keerzijdes, zoals voor veiligheid, privacy en klimaat.
Mijn kracht ligt bij het vinden van de kern van het probleem en het concretiseren van aanpak en oplossingen. Samen versterken en innoveren we het openbaar bestuur op weg naar een digitale toekomst.

Gerelateerde inzichten