Duurzame inzetbaarheid, masterclass | Berenschot Academy

Diensten

Duurzame inzetbaarheid, masterclass

Uw medewerkers fit en energiek aan het werk houden? Investeer in hun toekomst!

Grijze man achter laptop

Duurzame inzetbaarheid is een belangrijk onderwerp in de huidige krappe arbeidsmarkt. Het heeft betrekking op zowel de capaciteit als de productiviteit van medewerkers gedurende hun hele loopbaan. In deze masterclass ontdekt u verschillende aspecten van duurzame inzetbaarheid, waaronder stimulerende of juist belemmerende factoren. En ook hoe u uw werknemers kunt ondersteunen en hoe individuele werknemers hun eigen inzetbaarheid kunnen vergroten.

Duur
1 dag
Investering
1035,45
Locatie(s)
Utrecht
Over de opleiding

Duurzame inzetbaarheid, masterclass

Voor wie?

Deze masterclass is ontwikkeld voor alle hr-professionals en ‑adviseurs die zich richten op dit thema en die willen investeren in duurzame inzetbaarheid van medewerkers om zo een gezonde en productieve werkomgeving te creëren. Nu én in de toekomst.

Resultaat

Na afloop van deze masterclass:

  • kent u de meest recente (wetenschappelijke) inzichten, ontwikkelingen en mythes op het gebied van duurzame inzetbaarheid en hr
  • kent u de behoeften van verschillende leeftijdsgroepen en kunt u als hr levensfasebewust personeelsbeleid vormgeven
  • weet u wat duurzame inzetbaarheid betekent voor uw organisatie en hoe u dit het beste kunt inbedden in de hr-strategie
  • beschikt u over (dialoog)tools en praktische handvatten om duurzame inzetbaarheid van de verschillende leeftijdsgroepen positief te beïnvloeden.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

Ochtend

Inspirerende en deskundige sprekers voorzien u van waardevolle inzichten en praktische tips om duurzame inzetbaarheid te verbeteren. Dankzij de interactieve opzet kunt u deze vertalen naar uw eigen organisatie.

Middag

In de middag gaat u aan de slag met duurzame inzetbaarheid aan de hand van diverse casuïstiek. Samen ontwerpen we een passend levensfasebewust aanbod voor medewerkers. Daarbij leert en profiteert u van relevante evidence-based voorbeelden uit de praktijk.

Extra optie: terugkomdag

U kunt optioneel gebruik maken van een terugkomdag waarbij de projectplannen van alle deelnemers bespreken in een intervisievorm. In deze bijeenkomst op het kantoor van Berenschot geven de experts en de andere deelnemers elkaar feedback om te leren van elkaars projectplan.

Werkwijze

Deze masterclass stemmen we af op specifieke voorbeelden en casuïstiek van deelnemers. Heeft u geen eigen casus om in te brengen? Geen probleem, er zijn voldoende mogelijkheden om bij andere mee te kijken en geïnspireerd te raken.

Literatuur

Bij aanvang van deze masterclass ontvangt u het handboek Een leven lang inzetbaar? plus het bijbehorende werkboek.

Te behalen

Na het afronden van deze masterclass ontvangt u van Berenschot een officieel certificaat.

Data

Waar en wanneer

27 september 2023
van 09.30 tot 17.00 uur
Utrecht
26 oktober 2023
van 09.30 tot 17.00 uur
Utrecht
Investering

Uw investering

Opleidingskosten
€ 895,00
Lesmateriaal
€ 71,45
Arrangementskosten
€ 69,00
Totaal
€ 1.035,45
Inschrijven

Direct online inschrijven

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag