Strategische personeelsplanning | Berenschot

Nieuw boek: Strategische personeelsplanning - Van uitdaging naar oplossing

Publicatie
Nieuw boek: Strategische personeelsplanning - Van uitdaging naar oplossing

Deel deze publicatie

Datum

21 november 2022

Organisaties die zich alleen richten op de personele vraagstukken van vandaag zijn daarmee vaak te laat. Ze weten dat SPP meerwaarde heeft, maar vinden het moeilijk om SPP goed werkend te krijgen, te borgen in de plancyclus van de organisatie én daadwerkelijk met de uitkomsten aan de slag te gaan. Strategische personeelsplanning: van uitdaging naar oplossing maakt het behapbaar en effectief.

Auteur(s)
Laura Keijzer en Steven Marshall
Uitgavedatum
21 november 2022
Prijs
Tijdelijk voor slechts € 44

Van uitdaging naar oplossing

In dit boek komen de volgende onderwerpen aan de orde:

  1. Het doel van strategische personeelsplanning
  2. Welke voorbereidingen moet u treffen?
  3. De toekomst van werk en de bijbehorende personeelsbehoefte
  4. Ontwikkeling van bestaand personeel
  5. Van analyse naar actieplan
  6. Implementeren en monitoren
Download het eerste hoofdstuk

Lees het eerste hoofdstuk en krijg inzicht in hoe strategische personeelsplanning ook voor uw organisatie relevant is. Laat uw gegevens achter en krijg direct toegang tot het eerste hoofdstuk.

Meer weten over Strategische personeelsplanning?

 

Wellicht bent u van plan een SPP-traject op te starten of heeft u dit al geprobeerd, maar komt het niet van de grond. Of wilt u het bestaande SPP-traject binnen uw organisatie optimaliseren.

Op dinsdag 24 januari organiseren we een webinar waar er ruimte is voor vragen over SPP, ongeacht de fase waarin uw organisatie zich bevindt op dit vlak. Dus laat u inspireren tot een concrete visie op het optimale toekomstige werknemersbestand voor uw organisatie!

Aanmelden webinar

 

De kennis van het boek wordt ook toegepast in onze leergang. Hier krijgt u handvatten om samen met het topmanagement, lijnmanagement en HR de cyclus van strategisch personeelsplanning te doorlopen en grip te krijgen op uw toekomstig personeelsbestand. Daarnaast leert u hoe u de cyclus in uw eigen organisatie kunt inrichten en ontwikkelen, zodat u dit proces zelfstandig en succesvol kunt uitvoeren.

Meer weten en inschrijven leergang