Organiseren cybercrisisoefening | Berenschot Webinar

Webinar: Het organiseren van een effectieve cybercrisisoefening

Webinar
organisatie cybercrisisoefening

Deel dit webinar

Datum

04 juni 2024

De blijvende hoeveelheid cyberaanvallen en datalekken bevestigt de noodzaak dat organisaties voorbereid moeten zijn om cybercrises effectief aan te pakken. In dit webinar zal specifiek worden ingegaan op het organiseren van oefeningen om de aanwezige planvorming en trainingen te toetsen.

Datum
Dinsdag 4 juni
Tijd
14.00 uur
Plaats
Online
Kosten
Gratis
Geïnteresseerd? Meld u nu aan!

Over het webinar

  • Leer tijdens het webinar waarom proactieve voorbereiding via gesimuleerde cybercrisisscenario's essentieel is voor het vergroten van de veerkracht van uw organisatie tegen potentiële bedreigingen.
  • Ontdek de verschillende mogelijkheden tot oefeningen, elk met unieke voor- en nadelen.
  • En krijg inzicht in hoe deze oefeningen uw incidentresponsstrategieën en algehele veerkracht tegen cyberaanvallen kunnen verbeteren.

Er zullen diverse oefenvormen worden behandeld, van tabletop-simulaties tot grootschalige oefeningen. U leert hoe elk type uw organisatie ten goede kan komen. In het webinar bespreken we voorbeelden van deze oefeningen en bieden we interactieve begeleiding om u te helpen bepalen welke aanpak het beste bij uw specifieke behoeften past.

Fox-IT en Berenschot

Dit webinar wordt in samenwerking met Fox-IT georganiseerd. Vanuit Fox-IT zal Joep Kaiser, senior consultant, het webinar hosten.