Talent binden en ontwikkelen | Berenschot Webinar

Webinar: NextGen-HR - talent binden en ontwikkelen

Webinar
Webinar: NextGen-HR - talent binden en ontwikkelen

Deel dit webinar

Datum

18 juli 2024

Continu veranderen en laveren lijkt het nieuwe normaal. Talent blijft schaars en wordt steeds duurder. Om u te helpen grip op talent te krijgen, slaan Berenschot en Learned de handen ineen met één dynamisch online platform. Benieuwd hoe u dit kan helpen talent optimaal te benutten? Schrijf u dan in voor één van de webinars.

Datum
18 juli of 13 augustus
Tijd
15.30 - 16.30
Kosten
gratis
Locatie
online
Inschrijven

NextGen HR: talent binden en ontwikkelen

Continu veranderen en laveren in steeds weer nieuwe omstandigheden lijkt het nieuwe normaal. Talent blijft schaars en wordt steeds duurder. Hoe maakt u in deze omstandigheden kritische keuzes?

Het is zaak het talent dat u dan toch echt nodig hebt, sterker aan u te binden en optimaal in te zetten, te ontwikkelen en mee te nemen in die veranderingen. Om u te helpen grip op talent te krijgen, slaan Berenschot en Learned (specialist in datagedreven HR-oplossingen) de handen ineen met één dynamisch online platform dat de belangrijkste elementen van talentmanagement omvat.

Benieuwd hoe dit platform u kan helpen talent optimaal te benutten? Schrijf u dan in voor één van de webinars die we komende zomer organiseren.

Geïnteresseerd? Schrijf u in!

Leer alles over talent binden en ontwikkelen met ons nieuwe platform.