IT evaluatie voor organisaties | Berenschot

Dienst

IT-evaluaties

Met onze IT-evaluaties helpen wij uw IT naar een hoger plan te tillen.
Afbeelding - IT-evaluaties

Grip op IT

De IT van organisaties bevindt zich in turbulent vaarwater. De ontwikkelingen en veranderingen gaan razendsnel. Daarnaast raakt IT steeds meer facetten van organisaties en de maatschappij, waardoor de (politieke) belangstelling ervoor toeneemt. Daarom is het belangrijk dat u grip heeft op uw IT, weet waar u staat en af en toe de balans opmaakt. Een IT-evaluatie is hiervoor hét instrument. Steeds meer organisaties lichten hun ICT strategie, organisatie en IT uitgavenpatroon door.

Met onze IT-evaluaties helpen wij uw IT naar een hoger plan te tillen. Dat geldt ook voor grote ICT-projecten met een duidelijk afbreukrisico, zoals in geval van zaakgericht werken, grote systemen rond het primaire proces en ERP.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Voordelen van onze IT-evaluaties

Gericht op prestatieverbetering

Het doel van onze IT-evaluaties is om ervan te leren en prestaties te verbeteren. Onze IT-benchmark biedt u de juiste sturingsinformatie om grip te krijgen op uw IT.

Onafhankelijk, accuraat en betrouwbaar

Wij leveren een objectief en onafhankelijk beeld van de huidige status van uw IT. Die accurate en betrouwbare informatie laat uw IT renderen.

Toepasbaar in elke (politieke) context

Onze evaluaties houden rekening met de (politieke) context van uw IT en de betrokken stakeholders. Wij weten wat er in uw sector speelt en wat voor uw IT-evaluatie van belang is.

State of the art

Wij maken gebruik van de nieuwste evaluatiemethoden, technieken en benchmark data en weten.