Hybride-werken-scan | Berenschot

Dienst

Hybride-werken-scan

Sinds corona is hybride werken niet meer weg te denken in organisaties. Zijn uw medewerkers klaar voor deze nieuwe werkvorm? Met de scan hybride werken inventariseert u het vermogen van (toekomstige) medewerkers om in een hybride werkomgeving te presteren.
Afbeelding - Hybride-werken-scan

Presteren in een hybride werkomgeving

U heeft ongetwijfeld al nagedacht over de (on)mogelijkheden van hybride werken. Dit heeft immers effect op uw kantoorruimte, op het inrichten van thuiswerkplekken en op reiskosten en/of thuiswerkvergoedingen. Maar heeft u ook scherp waar u bij het selecteren van nieuwe medewerkers op kunt letten? Wil een medewerker goed functioneren in een hybride team, dan moet hij namelijk voldoende zijn toegerust om zich te ontwikkelen, autonoom te werken én zich verbonden te voelen in een omgeving waar hulp, begeleiding en contact minder makkelijk voorhanden zijn. Want hybride werken betekent nu eenmaal dat collega’s minder vaak tegelijkertijd fysiek op kantoor zijn.

Inzicht en praktische ontwikkeltips

Met de scan hybride werken inventariseert u het vermogen van (toekomstige) medewerkers om in een hybride werkomgeving te presteren. Aan de hand van deze compacte, kostenefficiënte scan krijgt u vlot inzicht of iemand kan aansluiten bij deze nieuwe manier van werken op de genoemde terreinen van autonomie, groei en verbinding. Verder brengt de scan eventuele aandachtspunten aan het licht, die we in een heldere rapportage combineren met nuttige en praktische ontwikkeltips voor de deelnemer.

Flexibel inzetbaar

U kunt de scan hybride werken los inzetten, maar ook als aanvulling op een ontwikkelgericht of selectieassessment. Daarnaast kunt u de scan inzetten om op groepsniveau een beeld te krijgen van het vermogen van uw medewerkers om in een hybride werkomgeving te presenteren. Al met al hebt u met deze scan een praktische en inzicht verschaffende tool in handen om de toekomst van werk in uw organisatie vandaag al vorm te geven!

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag