Online Personality Scan | Berenschot

Assessment

Online Personality Scan

De Online Personality Scan geeft inzicht in de persoonlijkheid en drijfveren van sollicitanten en medewerkers. Het biedt handvatten voor verdere groei en ontwikkeling.

Resultaat

Dit assessment geeft inzicht in persoonlijkheid, drijfveren, carrièrewaarden en potentieel van sollicitanten en medewerkers. Het vergroot het zelfinzicht van deelnemers en laat zien waar zij energie van krijgen in hun werk en wat energie kost. Dit helpt deelnemers bij het bepalen van de volgende stap in hun loopbaan. Het geeft bovendien inzicht in het ontwikkelpotentieel van deelnemers.

Over het assessment

Online Personality Scan

Onderdelen

De Online Personality Scan bestaat uit de volgende onderdelen:

Persoonlijkheidsvragenlijst

Aan de hand van vragen over het handelen in verschillende (werkgerelateerde) situaties wordt een beeld gevormd van de persoonlijkheid van een kandidaat. Als basis voor deze vragenlijst wordt de bekende Big Five persoonlijkheidstheorie gebruikt, die persoonlijkheid onderverdeelt in vijf factoren. Met behulp van kennis en ervaring van professionals uit het assessmentvak, waardoor het een zeer nauwkeurig beeld geeft van de persoonlijkheid van kandidaten.

Drijfverenvragenlijst

Met behulp van een drijfverenvragenlijst, gebaseerd op theorieën als Vrooms Motivatie- Valentie- en Prestatiemodel, Herzbergs Two Factor Theory en Maslows Hierarchy of Needs, wordt een beeld geschetst van de belangrijkste drijfveren of motivatoren van een kandidaat. Tevens wordt duidelijk welke aspecten in het werk iemand juist kunnen demotiveren.

Werkwijze

Na afloop van het online assessment krijgt u via e-mail een link naar ons Berenschot Platform. Daar vindt u al uw geplaatste bestellingen en de resultaten van de online assessments (in PDF). Om privacy redenen delen we de resultaten van het assessment alleen met toestemming van de deelnemer.


Naast de digitale rapportage geven we desgewenst in een aanvullend gesprek toelichting en duiding bij de resultaten en uitkomsten van het online assessment. Het aanvullende gesprek vraagt een extra investering van € 95,-. U kunt bij uw bestelling aangeven of u gebruik wil maken van dit aanvullende gesprek.

Onze meerwaarde

Waarom Berenschot?

COTAN

Ons assessmentinstrumentarium voldoet aan de normen van de COTAN (Commissie Testaangelegenheden Nederland).

NIP

Onze psychologen zijn allen aangesloten bij het NIP  (Nederlands Instituut van Psychologen).

Investering

Wat betaalt u voor dit assessment?

Online Personality Scan
€ 325,-
Inschrijven

Bestel dit assessment

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag