Online assessment (laten) afnemen | Berenschot

Dienst

Online assessments

Onze online assessments geven snel inzicht in de capaciteiten en competenties van medewerkers of sollicitanten. Ook aandachtspunten komen in beeld.
Online assessments geven inzicht

Online assessments worden veelal gebruikt als pre-selectietool in het sollicitatieproces bij grote groepen sollicitanten. Daarnaast kunnen ze ook dienen om (de voortgang in) het ontwikkelproces van medewerkers in kaart te brengen. U kunt kiezen uit verschillende modules en bepaalt zelf op welk moment u welk online assessment inzet.

Match tussen competenties en vereisten

U krijgt niet alleen inzicht in cognitieve capaciteiten, competenties en drijfveren van de deelnemer, maar ontdekt ook in hoeverre de competenties van de deelnemer matchen met de vereisten van de functie. Tevens ontvangt u per competentie selectievragen voor het sollicitatiegesprek met de deelnemer. Deze vragen zijn toegesneden op de assessmentresultaten van de deelnemer. Tot slot krijgt de deelnemer per competentie nuttige en bruikbare ontwikkeltips.

Valide en betrouwbaar

Alle online testen en vragenlijsten zijn wetenschappelijk ontwikkeld en getoetst op validiteit en betrouwbaarheid. Tevens zijn ze beoordeeld door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN).

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Verschillende online assessments