Online assessment (laten) afnemen | Berenschot

Dienst

Online assessments

Een online assessment, met uitsluitend online vragenlijsten en een digitale rapportage, geeft snel inzicht in kwaliteiten en ontwikkelpunten van sollicitanten en medewerkers.
Online assessments geven inzicht

Online testen en vragenlijsten

Wilt u snel inzicht in de kwaliteiten en ontwikkelpunten van sollicitanten en medewerkers? Dan is een online assessment een geschikt alternatief. Deze assessments bestaan uitsluitend uit online vragenlijsten en bevatten geen interview, opdracht of rollenspel, zoals in onze reguliere assessments. Na het invullen van de vragenlijsten ontvangen de deelnemer en de opdrachtgever (als de deelnemer daar toestemming voor heeft gegeven) digitaal een rapportage met de uitkomsten en bevindingen.

De online assessments worden veelal gebruikt als (pre-)selectietool in het sollicitatieproces bij grote groepen sollicitanten. Daarnaast worden ze ingezet om (de voortgang in) het ontwikkelproces van medewerkers in kaart te brengen. De online assessments zijn zowel geschikt voor het selecteren van nieuwe medewerkers als het ontwikkelen van medewerkers die al langere tijd in dienst zijn. Hieronder ziet u de verschillende mogelijkheden.

Alle online testen en vragenlijsten zijn wetenschappelijk ontwikkeld en getoetst op validiteit en betrouwbaarheid. Tevens zijn ze beoordeeld door de Commissie Testaangelegenheden Nederland (COTAN).

Meer weten?

Stuur een vraag, bekijk de veelgestelde vragen of bel ons direct.

Stuur een vraag Veelgestelde vragen
Direct bestellen

Kies uw online assessment