Online Capacity Scan | Berenschot

Assessment

Online Capacity Scan

De Online Capacity Scan geeft snel inzicht in de cognitieve capaciteiten van een deelnemer, in relatie tot het gewenste werk- en denkniveau.

Resultaat

Dit assessment geeft inzicht in de cognitieve capaciteiten van de deelnemer, uitgesplitst naar verbaal begrip, analytisch inzicht en cijfermatig inzicht. De resultaten worden afgezet tegen het niveau van de gewenste referentiegroep: vmbo, mbo, hbo/bachelor of wo/master.

 

 

Over het assessment

Online Capacity Scan

Onderdelen

Capaciteitentest

Met behulp van een adaptieve capaciteitentest (ACT) wordt gekeken naar de vaardigheden op cijfermatig, probleemanalytisch en verbaal niveau. Deze worden vervolgens vergeleken met een van de gekozen referentiegroepen: vmbo, mbo, hbo/bachelor, wo/master. Doordat de test adaptief is, wordt hij moeilijker naarmate een kandidaat meer goede antwoorden geeft. Zo is goed te bepalen hoe het niveau van een deelnemer zich verhoudt tot dat van de referentiegroep.

Werkwijze

Na afloop van het online assessment krijgt u via e-mail een link naar ons Berenschot Platform. Daar vindt u al uw geplaatste bestellingen en de resultaten van de online assessments (in PDF). Om privacy redenen delen we de resultaten van het assessment alleen met toestemming van de deelnemer.


Naast de digitale rapportage geven we desgewenst in een aanvullend gesprek toelichting en duiding bij de resultaten en uitkomsten van het online assessment. Het aanvullende gesprek vraagt een extra investering van € 95,-. U kunt bij uw bestelling aangeven of u gebruik wil maken van dit aanvullende gesprek.

Onze meerwaarde

Waarom Berenschot?

COTAN

Ons assessmentinstrumentarium voldoet aan de normen van de COTAN (Commissie Testaangelegenheden Nederland).

NIP

Onze psychologen zijn allen aangesloten bij het NIP  (Nederlands Instituut van Psychologen).

Investering

Wat betaalt u voor dit assessment?

Online Capacity Scan
€ 200,-
Inschrijven

Bestel dit assessment

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag