Tips voor strategische personeelsplanning | Berenschot nieuws

Tips voor het perfecte personeelsplaatje

Nieuws
Tips voor het perfecte personeelsplaatje

Deel dit nieuwsartikel

Datum

01 februari 2020

Strategische personeelsplanning is lonend voor elke organisatie die zich snel wil kunnen aanpassen aan veranderingen, talenten op de juiste manier wil ontwikkelen en vooruitgang wil boeken. Dat stelt Laura Keijzer, senior consultant bij Berenschot, in het artikel ‘Als strateeg brengt u wat teweeg’. Het is onderdeel van een reeks artikelen over strategisch personeelsmanagement, die Berenschot samen met HR Rendement presenteert onder de titel ‘Het perfecte personeelsplaatje’.

Doel van de serie is organisaties te helpen een evenwichtig en competent personeelsbestand te creëren, anticiperend op de toekomst. Hierbij wordt ingegaan op zaken als de ideale samenstelling van het personeelsbestand over een aantal jaar om de eigen doelstellingen te realiseren, de impact van ontwikkelingen in de sector en de arbeidsmarkt op de personele bezetting.

De artikelenreeks is tevens een aanvulling op de leergang ‘Strategische personeelsplanning’ van Berenschot, waarin deelnemers leren hoe zij de cyclus van strategische personeelsplanning in hun eigen organisatie zelfstandig kunnen inrichten en implementeren.

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Meld u aan voor onze nieuwsbrief