Berenschot op VNG Jaarcongres | Berenschot nieuws

Berenschot aanwezig op VNG Jaarcongres

Nieuws
gemeenteraadsbestuurders die met elkaar aan het praten zijn op het VNG congres

Deel dit nieuwsartikel

Datum

22 juni 2022

Leestijd

1 minuut

Op 28 en 29 juni 2022 is Westfriesland het decor van hét congres voor gemeentebestuurders, het jaarcongres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Berenschot is aanwezig op dit congres om bezoekers te informeren over Gemeentekas en het nieuwe bijbehorende raadsinformatie dashboard.

Na twee jaar afwezigheid is het op 28 en 29 juni 2022 weer mogelijk voor gemeentebesturen om elkaar ‘live’ te treffen tijdens het VNG Jaarcongres. Berenschot is als één van de exposanten van de partij. Bezoekers kunnen daar meer informatie krijgen over de online rekentool Gemeentekas en het recent toegevoegde raadsinformatie dashboard. Onder alle bezoekers die aangeven meer informatie te willen over Gemeentekas, wordt daarnaast de inspiratiesessie ‘Publieke waarde voor financials’ verloot. Reden genoeg dus om een bezoekje te brengen aan de stand van Berenschot.

 

Over Gemeentekas

Gemeentekas is een online rekentool die de toekenning en besteding van Rijksmiddelen vertaalt naar bruikbare managementinformatie voor gemeenten. Hiermee hebben gemeentebesturen bruikbare en actuele stuurinformatie in handen, waar zij op kunnen bouwen.

Recent is aan Gemeentekas het raadsinformatie dashboard toegevoegd met relevante en overzichtelijk gepresenteerde informatie voor de gemeenteraad.

Meer informatie

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief