IT Salary Survey 2022 | Berenschot nieuws

IT Salary Survey 2022: ontdek wat u waard bent!

Nieuws
IT'er krijgt salaris overhandigt

Deel dit nieuwsartikel

Datum

03 mei 2022

Leestijd

1 minuut

Hoe is het met de werkdruk in de Nederlandse IT-wereld? En hoe is het gesteld met het salaris- en carrièreperspectief in deze krappe arbeidsmarkt? Neemdeel aan de 23e editie van de IT Salary Survey – het jaarlijkse beloningsonderzoek voor IT’ers in loondienst en zzp’ers van AG Connect en Berenschot – en u krijgt het antwoord!

Het Salary Survey 2022 brengt in beeld wat er gemiddeld in IT-functies verdiend wordt en hoe de arbeidsmarkt voor IT’ers zich ontwikkelt. De komende weken kunnen IT’ers hun mening geven over hun eigen salaris en de IT-arbeidsmarkt. Op die manier worden de primaire- en secundaire arbeidsvoorwaarden van IT’ers in kaart gebracht. Daarnaast ontstaat er meer inzicht in de ontwikkeling van de arbeidsmarkt en de redenen waarom IT’ers op zoek gaan naar een andere baan. 

Naast inzicht in hun eigen waarde op de arbeidsmarkt maken deelnemers bovendien kans op een Sonos Roam SL-speaker en een masterclass naar keuze van AG Connect en Nyenrode Business Universiteit. Het invullen van de vragenlijst kost maximaal 15 minuten. De resultaten van de IT Salary Survey 2022 worden gepubliceerd in AG Connect nummer 7/8 op 15 juli 2022.

Doe mee en ga direct naar de IT Salary Survey!

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief