Start Overhead Zakelijke dienstverlening | Berenschot nieuws

Start Benchmark Overhead Zakelijke Dienstverlening

Nieuws
Start Benchmark Overhead Zakelijke Dienstverlening

Deel dit nieuwsartikel

Datum

26 oktober 2021

Leestijd

1 minuut

Heeft u grip op uw overhead en weet u wat de verbetermogelijkheden zijn? Past de overhead nog bij uw strategische keuzes? En bent u voldoende flexibel in de komende periode en ‘Fit for the Future’?

Op deze en andere vragen krijgt u antwoord bij de Benchmark Zakelijke Dienstverlening. Aanmelden kan vanaf vandaag!

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het jaarlijkse benchmarkonderzoek naar de overhead bij zakelijke dienstverleners. De omvang en kosten van de overhead zijn vaak onderwerp van gesprek en er is veel behoefte aan kwantitatieve vergelijkingen. Dit onderzoek voert adviesbureau Berenschot jaarlijks uit en ruim 2.500 organisaties hebben de afgelopen jaren deelgenomen. Met slechts een beperkte investering ontvangt u als tegenprestatie een specifieke rapportage over de relatieve omvang van uw overhead. De resultaten van het onderzoek geven inzicht in formatieomvang en kosten van uw totale indirecte kosten in vergelijking met andere organisaties in uw sector.

Wat levert deze benchmark u op?

  • Inzicht in de formatieomvang en kosten van uw overhead, inclusief uitbesteding, in vergelijking met die van andere organisaties in uw sector.
  • Concrete handvatten voor het opstellen van uw begroting, het maken van afdelingsplannen en de keuze voor outsourcing.
  • Een vergelijking op maat, zo goed mogelijk passend bij uw organisatie.
  • Een presentatie waarin de uitkomsten door onze adviseurs worden toegelicht.

Meldt u nu aan!

Benieuwd naar hoe uw overhead zich verhoudt tot die van andere organisaties binnen de zakelijke dienstverlening? Wij nemen graag contact met u op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken of meldt u nu direct aan

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meer weten?