Corrie Korpershoek, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Corrie Korpershoek

Wendbaarheid in organisaties is cruciaal om te anticiperen op de veranderingen die nodig zijn in het zorglandschap. Dat vraag om leiderschap, samenwerking en resultaatgerichtheid.
Afbeelding - Corrie Korpershoek

Over Corrie

In opdrachten waarbij een verandering in organisatie, leiderschap, samenwerking of processen nodig is, ben ik op mijn plek. Als leider en procesbegeleider ga ik oplossingsgericht te werk, vanuit strategie en werkvloer omdat zich vaak in dat snijvlak de pijnpunten én oplossingen bevinden. Uiteindelijk vind ik het belangrijk om in mijn werk impactvol te zijn voor zorgprofessionals en patiënten.

Voordat ik bij Berenschot begon, heb ik ruime ervaring opgedaan in de zorg. Eerst als verpleegkundige en daarna als veranderexpert en programmamanager. De afgelopen jaren werkte ik aan een organisatie brede verandering om een cultuur en structuur van samenwerken en continu verbeteren te bewerkstelligen.

Ik breng focus en structuur aan, gecombineerd met sensitiviteit op wat de dynamiek van verandering teweegbrengt bij mensen en in teams. Ik ben open, luister, stel scherpe vragen en zorg voor uitvoeringskracht in de opdracht.

Staat u voor een vraagstuk rondom verandering in uw zorgorganisatie en wilt u hierover van gedachten wisselen? Neem dan gerust contact op.

Gerelateerde inzichten