Jeroen van Bree, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Jeroen van Bree

Ik ondersteun managers en bestuurders bij het ontwerpen en inrichten van hun organisatie, vanuit een passie voor het ontwarren van de knopen en het oplossen van de puzzels die horen bij organisatieontwerp.
Afbeelding - Jeroen van Bree

Over Jeroen

Naast mijn ruim twintig jaar advieservaring in diverse sectoren breng ik ook de laatste academische inzichten op het vlak van organisatieontwerp mee, een onderwerp waarop ik in 2013 ben gepromoveerd.

Ik ben naast mijn advieswerk bij Berenschot als docent verbonden aan de Universiteit van Amsterdam en als bestuurslid aan het European Organisation Design Forum, de Europese vakvereniging van organisatieontwerpers. Op die manier wissel ik regelmatig met mijn studenten en vakgenoten uit binnen- en buitenland de laatste kennis en ontwikkelingen in ons werkveld uit.

Mijn aanpak in adviesprojecten is te omschrijven als participatief. Ik streef ernaar om een organisatieontwerp samen met de klantorganisatie tot stand te brengen, niet vanachter de tekentafel. Op die manier bouwen we samen aan draagvlak en gaat ontwerpen en veranderen hand in hand.

Gerelateerde inzichten