Joost Christians, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Joost Christians

Ik vertaal complexe vraagstukken op het gebied van privacy en gegevensbescherming naar duurzame praktische oplossingen.
Afbeelding - Joost Christians

Over Joost

Ik ben een analytische, nieuwsgierige en kritische adviseur met interesse in vraagstukken die zich bevinden op het snijvlak van technologie, recht, en maatschappij. Mijn brede ervaring op het gebied van privacy en informatiebeveiliging zorgen ervoor dat ik optreed als een verbindende factor tussen verschillende expertises.

Tijdens projecten werk ik graag samen met anderen en draag ik bij aan een prettige teamgeest. Door het stellen van de juiste vragen krijg ik een goed beeld van de wensen en ideeën van klanten. Met mijn creativiteit help ik organisaties passende oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken.

Als adviseur binnen Berenschot krijg ik doorlopend de kans om vanuit mijn expertise complexe vraagstukken van klanten te beantwoorden. De diversiteit van klanten en opdrachten dagen mij uit om dit continu vanuit een ander perspectief te doen.

Het leukste aan mijn werk als adviseur is dan ook dat ik iedere dag de kans krijg om samen met klanten te leren hoe innovatie en digitalisering kunnen bijdragen aan zorgvuldig en verantwoord gebruik van gegevens.

Gerelateerde inzichten