Lisa van Langen, Consultant | Berenschot

Senior consultant

Lisa van Langen

Met mijn frisse en scherpe blik sta ik klaar om samen met u tot een passend resultaat te komen voor uw organisatie; van advies tot training tot onderzoek.
Afbeelding - Lisa van Langen

Over Lisa

Om Nederland veilig en leefbaar te houden, is het belangrijk dat organisaties voorbereid zijn op mogelijke risico’s, rampen en crises. Dagelijks werk ik als onderzoeker en adviseur aan uiteenlopende opdrachten om hier mijn steentje aan bij te dragen. In mijn werk staat de verbinding met u als klant en het behalen van een passend, helder resultaat centraal. Het werk dat ik doe kenmerkt zich door een pragmatische aanpak, scherpe analyses en transparante communicatie. Mijn kracht ligt in het snel komen tot de kern van een vraagstuk. Collega’s en klanten werken graag met mij samen om mijn nieuwsgierigheid, kritische blik, betrokkenheid en pragmatische instelling.

Met een bestuurskundige achtergrond en een specialisatie in veiligheids- en crisismanagement sta ik voor u klaar om samen complexe veiligheidsvraagstukken aan te pakken. Ik help u samen met mijn collega’s bij het voorbereiden op mogelijke crises, door mee te denken over de inrichting van uw crisisorganisatie of door het trainen en oefenen van uw crisisorganisatie. Daarnaast heb ik ruime ervaring met het doen van evaluatieonderzoek, om te leren van incidenten en lessen te trekken voor de toekomst. Dit doe ik voor allerlei opdrachtgevers, van lokaal tot nationaal niveau en van onderzoeksinstituut tot veiligheidsregio. 

Gerelateerde inzichten