Manon Brabander, Junior consultant | Berenschot

Junior consultant

Manon Brabander

Ik heb een achtergrond in Human Resources en Policy, Communication & Organisation. Als adviseur neem ik deze kennis mee, om organisaties te adviseren over het opstellen van een sterk hr-beleid.
Afbeelding - Manon Brabander

Over Manon

Het doorgronden van vraagstukken, daar krijg ik energie van. Daarnaast geef ik advies dat creatief is op de inhoud en aansluit op de specifieke organisatiecontext. Verder vind ik het belangrijk om impact te maken binnen een organisatie. Dit is gelijk ook de reden waarom ik voor het adviesvak heb gekozen. Berenschot biedt mij de ruimte om een maatschappelijke bijdrage te leveren, waarbij samenwerking centraal staat.

Het advies dat wij leveren binnen de afdeling Performance & Rewards is tastbaar. Door in gesprek te gaan met de klant over de inrichting en implementatie van het advies zorg ik ervoor dat er duurzame vooruitgang plaatsvindt. Ik zie medewerkers in een organisatie als belangrijkste kapitaal voor een organisatie: zij bepalen immers het succes van de organisatie. Het optimaliseren van het huidige beleid omtrent het functiehuis, beoordeling en beloning van personeel zal ertoe leiden dat medewerkers optimaal functioneren.