Mark Weijers, Senior consultant | Berenschot

Managing consultant

Mark Weijers

Nieuwsgierig, met belangstelling voor mensen, organisaties en hun vraagstukken.
Afbeelding - Mark Weijers

Over Mark

Klimaat, stikstof, vluchtelingen, armoede: publieke organisaties staan momenteel voor flinke uitdagingen. Een goede strategische positionering en begrijpelijke communicatie zijn daarbij een essentieel onderdeel van de oplossing. Net als het creëren van verbinding met alle stakeholders, binnen en buiten de organisatie.

Ik help bestuurders en (communicatie)directeuren bij vraagstukken op het snijvlak van strategie, organisatie en communicatie. Dat doe ik als adviseur, trainer of procesbegeleider. 

Mijn kracht? Ik ontrafel complexe vragen, breng structuur aan en stuur op resultaat. Met mijn enthousiasme weet ik mensen te bewegen.

Mijn expertise: 

  • Strategische positionering
  • Organisatie van de communicatie
  • Issuemanagement en crisiscommunicatie
  • Stakeholder management en -participatie
  • Teamontwikkeling en professionalisering

Team Strategische Positionering en Communicatie

Bij Berenschot leid ik het team Strategische Positionering en Communicatie. Een mix van jonge talenten en bewezen leiders. Door bestuurskunde te koppelen aan communicatiewetenschap, versterken we de communicatieve kant van positionering en de strategische kant van communicatie. Samen met onze opdrachtgevers werken wij aan een responsiever openbaar bestuur.

Eerder was ik voorzitter van Young Logeion, de jongerentak van de landelijke beroepsorganisatie voor communicatieprofessionals.

Wilt u een keer van gedachten wisselen? Ik maak graag kennis met u.

Gerelateerde inzichten