Communicatie | Berenschot

Dienst

Strategische Positionering en Communicatie

Wij helpen u bij elk communicatie vraagstuk. Hoe gevoelig of lastig de opdracht ook is. We leggen snel de kern bloot en vertalen ingewikkelde materie naar begrijpelijke en aansprekende adviezen of verhalen.
Afbeelding - Strategische Positionering en Communicatie

Heldere communicatie

Communicatie is cruciaal voor het realiseren van uw organisatiedoelen. Een eigentijdse en flexibele communicatieafdeling weet wat er binnen en buiten de organisatie speelt, stelt de juiste vragen en speelt adequaat in op ontwikkelingen. Communicatie zorgt voor de verbinding met stakeholders en draagt er aan bij dat in de organisatie en voor stakeholders helder is waar de organisatie voor staat en hoe doelen bereikt worden.

Wij helpen u bij elk communicatie vraagstuk. Hoe gevoelig of lastig de opdracht ook is. Maatwerk is daarbij ons uitgangspunt, iedere vraag en iedere organisatie is immers anders. We leggen snel de kern bloot en vertalen ingewikkelde materie naar begrijpelijke en aansprekende adviezen of verhalen. Hierbij hebben we oog voor de dynamiek binnen en buiten de organisatie. We ontzorgen door te organiseren, regisseren, begeleiden en door te creëren. In de uitvoering werken we graag samen met u als opdrachtgever en met uw team.

Onze dienstverlening varieert van (bestuurlijk) advies, woordvoering, onderzoek, training en coaching tot interim-communicatiemanagement. Op al deze gebieden beschikken we over een ruime ervaring binnen het bedrijfsleven, overheden en publieke organisaties. Dankzij onze ruime ervaring kunnen we snel opereren.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Onze dienstverlening

Strategische communicatie

We ontwerpen strategieën die bijdragen aan interactie en verbinding. Vanuit een scherpe stakeholder-analyse én met gevoel voor politiek-bestuurlijke en maatschappelijke dynamiek. Ook kunnen we helpen bij de implementatie.