Het potentieel van ChatGPT in de gezondheidszorg | Berenschot Academy

Diensten

Het potentieel van ChatGPT in de gezondheidszorg

Kan ChatGPT de zorg slimmer maken en zo ja, hoe? Welke kansen biedt deze generatieve technologie voor uw eigen werk? In deze workshop ontdekt u alle toepassings(on)mogelijkheden inclusief bijbehorende risico’s.

Het potentieel van ChatGPT in de gezondheidszorg

Generatieve kunstmatige intelligentie (AI) kan zelfstandig nieuwe en originele teksten, afbeeldingen of geluiden creëren. Daarnaast kan generatieve AI helpen te komen tot een efficiëntere werkwijze en zo de werkdruk voor zorgprofessionals verlichten. Het wordt al ingezet door leveranciers van zorginformatiesystemen. Vroeg of laat komt ook uw zorginstelling hiermee in aanraking. Het is dan ook van belang dat u als leidinggevende of professional binnen de zorg begrijpt hoe het werkt en weet welke kansen en risico’s dit met zich meebrengt.

In deze workshop leert u wat generatieve AI is, hoe het werkt en wat de snelle opkomst ervan betekent voor uw organisatie. Daarnaast kijken we naar welke kansen het biedt. En u krijgt inzicht in de risico’s rond privacy en informatieveiligheid. Daarbij maken we gebruik van relevante use cases in de zorg. Zo doet u als leidinggevende of professional binnen de zorg inspiratie op voor relevante toepassingen en beschikt u over handvatten om deze technologie veilig in te zetten!

Duur
1 dagdeel
Investering
€ 380,-
Locatie(s)
Utrecht (VOL = VOL)
Over de opleiding

Het potentieel van ChatGPT in de gezondheidszorg

Voor wie?

Deze workshop is ontwikkeld voor leidinggevenden en professionals in zorgorganisaties die willen weten wat generatieve AI is, wat ermee mogelijk is en wat de aandachtspunten zijn bij implementatie in de eigen organisatie.

Resultaat

Na afloop van de workshop kent u de mogelijkheden van generatieve AI zoals ChatGPT. U begrijpt de snelle opkomst van dit fenomeen en hebt kennis van andere vormen van generatieve AI. Verder hebt u inzicht in hoe u generatieve AI op dit moment al kunt inzetten, waar u mee kunt experimenteren en waar voorzichtigheid geboden is.

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:

  • 13.00 uur - Introductie: wat is generatieve AI? Wat zijn de kansen en de risico’s?
  • 14:00 uur - Zelf aan de slag, prompts schrijven
  • 15:00 uur - Toepassingen binnen de zorg
  • 15:45 uur - Hoe gaan we met deze ontwikkelingen om?
  • 16.30 uur - Afsluiting en borrel

Werkwijze

Deze workshop wordt verzorgd door een multidisciplinair team van experts op het gebied van zorg, digitale transformatie en privacy & informatieveiligheid. Na een klassikale introductie over generatieve AI gaat u zelf aan de slag met het schrijven van ‘prompts’: goede zoekteksten zodat ChatGPT de juiste resultaten oplevert. Vervolgens gaan we met u in gesprek over hoe en waar deze technologie de zorgsector vooruit kan helpen. Tot slot vertellen onze experts meer over de ins en outs rond privacy en informatieveiligheid.

Data

Waar en wanneer

19 september 2023
van 13.00 tot 17.00 uur
Utrecht (VOL = VOL)
24 oktober 2023
van 13.00 tot 17.00 uur
Utrecht (VOL = VOL)
Investering

Uw investering

Opleidingskosten
€ 345,00
Arrangementkosten
€ 35,00
Totaal
€ 380,00

Omdat Berenschot ingeschreven is bij het Register Kort Beroepsonderwijs kunnen we, als organisatieadviesbureau, opleidingen btw-vrij aanbieden. Om administratieve lasten te kunnen dekken hanteren we bij btw-vrije producten en diensten een toeslag van 5% over de opleidings- en arrangementskosten.

Inschrijven

Direct online inschrijven

{{$index + 1}}. {{step.Title}}
{{step.Title}}
{{option.Title}}
{{option.Description}}
{{option.Price | formatPrice}}
Totaalprijs nog niet bekend Totaalprijs {{totalPrice() | formatPrice}} Alle bedragen zijn excl. 21% btw Alle bedragen zijn excl. 5% toeslag