Boek - Performance Management Agile Werkomgeving- Berenschot

Performance Management in een Agile Werkomgeving

Publicatie
Performance Management in een Agile Werkomgeving

Deel deze publicatie

Datum

19 november 2019

Veel organisaties geven aan dat zij af willen van het klassieke performance management dat bestaat uit jaarlijks het stellen van doelen, het vellen van een oordeel in de vorm van een score en daaraan gekoppelde beloningsconsequentie. Het kost veel tijd, levert veel frustratie en papierwerk op en past niet in een wendbare, agile werkomgeving. Maar wat is het alternatief?

Auteur(s)
Kilian W. Wawoe, Maud Schaapveld en Rutger Verbeet
Uitgavedatum
11 november 2019
Prijs
€ 22,89

Performance Management in een Agile Werkomgeving

Kilian Wawoe, Maud Schaapveld en Rutger Verbeet doken in de literatuur en vroegen meer dan 700 professionals en tientallen organisaties hoe het anders zou kunnen. In dit boek bieden ze na een grondige analyse een praktisch alternatief voor organisaties die af willen van de traditionele performance cyclus.

Over de auteurs

Dr. Kilian W.Wawoe

Werkte 11 jaar als HR manager bij ABN-AMRO in verschillende landen en promoveerde in 2010 aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Thans is hij parttime aan deze universiteit verbonden als docent HRM en adviseert hij organisaties op het gebied van beoordelen en belonen.

Maud Schaapveld MSc

Is consultant binnen het HR vakgebied en is gespecialiseerd in vraagstukken op het gebied van HR inrichting, medewerkersontwikkeling, employee experience en performance management.

Mr. Rutger Verbeet MMO

Is consultant met een brede business achtergrond. Rutger heeft meer dan 30 jaar ervaring met integrale adviesopdrachten op het gebied van beloningsvraagstukken, performance management, organisatie(her)inrichting en reorganisatietrajecten.

Blijf op de hoogte met onze laatste artikelen.

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gerelateerd

Meer weten over dit onderwerp?