Jolanda Salari over haar werk bij Berenschot | Ervaringen

Werken bij Berenschot

Jolanda Salari interview

Jolanda is bevlogen en gedreven met oog voor detail.
Afbeelding - Jolanda Salari interview

Wat doe jij bij Berenschot?

“Ik ben werkzaam als senior managing consultant binnen de adviesgroep “People Services & Solutions”.

Hoe lang werk je al bij Berenschot?

“Ik werk nu ruim drie en half jaar bij Berenschot, die voor mijn gevoel voorbij zijn geflitst.”

Het begint altijd met een persoonlijk gesprek

Wat was jouw mooiste opdracht?

“Ik houd van opdrachten waarbij je voelt dat je echt een businesspartner bent, dat je wezenlijk bijdraagt als adviseur en de uitkomst van het proces afhangt van jouw rol. Gelukkig hebben we die heel veel. Daarbij praat je over het DNA van een organisatie en dat zijn altijd fantastische gesprekken, want het zijn mensen met een verhaal, eigenheid en visie. Het begint altijd met een persoonlijk gesprek.”

Hoe ben je bij ons terechtgekomen?

“Ik werkte bij een mooi hr-bureau en zocht verbreding, was nieuwsgierig naar meer sectorkennis. Ik wilde ruimte voor creativiteit en ruimte om anders te zijn. Die ruimte heb ik gevoeld in de gesprekken voor ik hier kwam werken.”

En waarom dan Berenschot?

“Vanwege de sectorspecifieke adviesgroepen. Ik werk zelf voor een aantal sectoren, waaronder het zorgveld en als ik kijk wat ik inhoudelijk heb geleerd en hoe veel beter dit mij als adviseur maakt... Ik heb me echt kunnen verdiepen. Er komen steeds nieuwe dingen op de markt en elke klant is een uitdaging. Daarbij krijg ik altijd de ruimte om mijn ding te doen. Het vak verveelt nooit. Ook leuk: de jongeren die binnenkomen via het traineeship. Ze nemen weer andere invalshoeken mee en daar leer en geniet ik enorm van.”

Wat wil je nog graag bereiken?

“Wat meer vrouwelijk leiderschap binnen Berenschot. Daar zet ik me, samen met Berenschot, bijzonder voor in. Dat gaat ons namelijk geweldig verrijken.”

Wat is je mooiste Berenschot-herinnering?

“We zijn met ons hele team een weekendje naar Vrouwenpolder geweest. Slapen in een glampingtent met prachtig weer, op e-scooters door Zeeland crossen. Zes meiden achter elkaar, het was hilarisch. Daar kijk ik met een warm gevoel op terug.”

Bekijk onze openstaande vacatures