Wouter Reijngoud over zijn werk bij Berenschot | Ervaringen

Werken bij Berenschot

Wouter Reijngoud interview

Wouter Reijngoud is consultant data science & analytics. Wouter is bij ons komen werken om meer maatschappelijke impact te kunnen maken.
Afbeelding - Wouter Reijngoud interview

Wat doe jij bij Berenschot?

"Ik werk bij de afdeling Business & Data Solutions en houd me op dit moment voornamelijk bezig met projecten in de zorg."

En voor je tijd bij Berenschot?

"Hiervoor heb ik Econometrie gestudeerd en vier jaar gewerkt voor een Deense multinational die medische hulpmiddelen maakt. Daar heb ik eerst als business analist gewerkt en later als sales manager."

Hoe ben je bij Berenschot terechtgekomen?

"Via vrienden! Ik ben naar Berenschot overgestapt omdat ik graag meer maatschappelijke impact wilde maken. Daarnaast leek het me leuk om wat meer advies- en projectwerk te doen. Ook de cultuur met veel vrijheid en verantwoordelijkheid en gemotiveerde mensen sprak me aan."

Met het datateam zorgden wij voor voldoende inzicht in de capaciteit van de laboratoria waar de testen naartoe werden gestuurd.

Wat was jouw mooiste opdracht bij Berenschot?

"Vorig jaar heb ik me beziggehouden van het maken van een dashboard en het leiden van een datateam. Onze opdracht was om het logistieke proces van de GGD-teststraten in te richten. Met het datateam zorgden wij voor voldoende inzicht in de capaciteit van de laboratoria waar de testen naartoe werden gestuurd. Een hele gave opdracht, omdat ik daar samen met Berenschot-collega’s echt kon bijdragen aan het oplossen van een zeer actuele maatschappelijke uitdaging."

Hoe wil jij je verder ontwikkelen?

"Ik wil doorgroeien bij Berenschot en projecten blijven doen voor leuke opdrachtgevers, me meer ontwikkelen als projectmanager en de data science & analytics-tak van Berenschot verder uitbouwen."

Wat is je mooiste Berenschot-herinnering?

"De avond waarop we met een aantal collega’s als taxichauffeur hebben gefungeerd voor een collega die al flink wat jaren voor Berenschot werkt. Ons cadeau was een ritje van Amsterdam naar Apeldoorn en weer terug. Dat was erg gezellig!"

Bekijk onze openstaande vacatures