Ervaringen van trainees | Berenschot

Trainees

Ervaringen

Ben jij benieuwd hoe onze trainees het traineeship bij Berenschot ervaren? Lees hieronder meer!
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Fabiënne Robben

"Als trainee bij Berenschot zit je niet stil! De eerste periode staat vooral in het teken van kennismaken met de eigen adviesgroep, de traineegroep en Berenschot. Als trainee kom je met een frisse blik binnen en daar heeft de adviesgroep waar ik werkzaam ben, VBR (Veiligheid, Bestuur en Recht), hopelijk al flink van kunnen profiteren.

Samen met mijn VBR-traineecollega, Lisa, kregen wij de opdracht om een beeld te vormen over onze eigen adviesgroep: wat is de kracht van VBR? Welke uitdagingen & kansen zien wij die VBR nu laat liggen? Wat zouden wij VBR adviseren? Om een antwoord op deze vragen te formuleren hebben wij onze kennismakingen met onze nieuwe collega’s goed benut. "

Esther van der Mark

"Bij de adviesgroep Zorg en Welzijn kan ik mijn zorginhoudelijke ervaring als orthopedagoog combineren met mijn bestuurskundige kennis. Tijdens de specialisatie ‘Besturen van Zorgvernieuwing’ heb ik achtergronden en kenmerken van veranderingen in de zorg leren doorgronden.

Het traineeship biedt dé mogelijkheid om verschillende projecten binnen de zorg uit te voeren. Als trainee kan ik iedere dag meedenken over complexe vraagstukken en de zorgwereld verder ontdekken. Kortom, het traineeship maakt het mogelijk om de zorgwereld verder te ontdekken en mezelf verder te blijven ontwikkelen!"