Ons adviesbureau


Wij helpen organisaties in de publieke sector en het bedrijfsleven van over de hele wereld bij het oplossen van bestuurlijke en maatschappelijke vraagstukken, het realiseren van nieuwe strategieën, het verbeteren van prestaties en het bouwen en ontwikkelen van menselijk kapitaal. Pragmatisch, innovatief, mensgericht, onconventioneel en met veel plezier.

Zo geven onze adviseurs al 80 jaar professioneel hoogwaardig advies waar onze klanten hun toekomst op kunnen bouwen. Samen creëren we nieuwe kansen en zetten wij onze klanten op voorsprong. Onze adviseurs zijn inspirerend, eigenzinnige individuen die één grote passie delen: organiseren. Wij lossen complexe vraagstukken waar organisaties voor staan op door onze sectorkennis te verbinden met inhoudelijke expertise en multidisciplinaire competenties.

"Innovatie en creativiteit ontstaan veelal op het kruispunt van verschillende disciplines, organisaties en invalshoeken. Technologie is vaak de motor van vernieuwing, maar de menselijke fantasie en creativiteit de bron ervan. Een multidisciplinaire organisatie als Berenschot is als geen ander in staat deze unieke energie vrij te maken, zowel in adviestrajecten voor haar opdrachtgevers als in de ontwikkeling van vernieuwende producten en diensten."

Hans van der Molen
Directievoorzitter Berenschot Groep B.V.

Kwaliteit en ontwikkeling

Veel aandacht besteden we aan de kwaliteit en ontwikkeling van de professional. Want de lat ligt hoog. Onze klanten hebben recht op goede adviseurs en professioneel advies volgens de laatste inzichten. Daarom het Berenschot opleidingsprogramma, voor persoonlijke reflectie, experimenteren en het ontwikkelen van vaardigheden. Met het opleidingsprogramma geeft Berenschot invulling aan de ambitie om een kwalitatief hoogwaardige opleiding voor de eigen adviseurs neer te zetten. Daarnaast is er het Berenschot InnovatieLab dat actief inzet op innovatie binnen de verschillende domeinen waarop Berenschot actief is.

Internationale activiteiten

Sinds 1962 heeft Berenschot een vestiging in de Europese hoofdstad Brussel. Daarnaast voeren we al meer dan 50 jaar wereldwijd projecten uit. Berenschot heeft ook kantoren in Afrika en de Cariben.