Berenschot Platforms | Berenschot dienst

Dienst

Berenschot Platforms

Met Berenschot Platforms bieden we u een digitale omgeving voor dataverzameling, analyse en visualisatie. Doel is om als Trusted Third Party de verschillende gebruikers in uw netwerk samen te brengen.
online platform raadplegen via telefoon

Steeds meer organisaties werken datagedreven. Vaak is er sprake van een netwerk van stakeholders die data aanleveren maar ook specifieke informatie komen ophalen. Daarnaast verschilt het detailniveau waarop gebruikers toegang mogen hebben tot bepaalde bedrijfsinformatie. Het inregelen van dit proces gebeurt nog vaak handmatig en kost veel tijd, zowel het inzichtelijk als het toegankelijk maken van data. Daarnaast moet de veiligheid van bedrijfsgevoelige informatie gewaarborgd blijven.

Omdat veel organisaties niet beschikken over een goede dataomgeving of niet de middelen hebben om een dergelijke omgeving zelf te bouwen, biedt Berenschot zijn eigen platform aan.

Trusted Third Party

Berenschot Platforms werkt als een Trusted Third Party. Met ons gecertificeerde platform bieden wij een digitale omgeving voor dataverzameling, ‑analyse en visualisatie. Ons platform wordt onder andere gebruikt voor e-learnings, informatiedashboards en samenwerkingsverbanden. Zelf zetten wij het platform in bij al onze benchmarks.

 

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Onze dienstverlening

Onze adviseurs richten de omgeving in, begeleiden gebruikers en adviseren u over de mogelijkheden van het platform. Met ons gebruiksvriendelijke platform:

  • kunt u alle gebruikers binnen uw netwerk faciliteren in hun specifieke informatiebehoefte
  • beschikt u over een geautomatiseerde en systematische manier van dataverzameling, ‑analyse en visualisatie
  • kunt u op een kosteneffectieve manier voor elk project een eigen platform bouwen middels onze aanpasbare standaard modules. 
  • kunt u op een veilige manier digitaal met bedrijfsinformatie werken.

Het platform kan worden aangepast aan de context van uw organisatie, de behoeften van gebruikers en de gewenste mate van toegankelijkheid van informatie. 

CRISP-DM model platforms

Het CRISP-DM model

Binnen Berenschot hanteren wij het CRISP-DM model als leidraad voor onze digitale dienstverlening. Met Berenschot Platforms worden de gearceerde onderdelen van datagedreven werken ondersteund.