Ecosystemen en innovatieprogramma's | Berenschot dienst

Dienst

Ecosystemen en innovatieprogramma's

Wij begeleiden innovatie- samenwerkingen op verschillende technologische thema’s, op regionaal en nationaal niveau. Samen maken wij van uw samenwerking een groot succes!
Afbeelding - Ecosystemen en innovatieprogramma's

Aan de slag met innovatie

Een goed werkend innovatie-ecosysteem komt niet van de ene op de andere dag tot stand, dit is een iteratief proces. Om zo’n sterk innovatie-ecosysteem op te bouwen en samen meerwaarde te creëren, is het belangrijk dat één of meer organisaties sterk leiderschap vertonen. Als trekker staan u echter moeilijke keuzes te wachten. Want hoe brengt u een complementair samenwerkingsverband bij elkaar en bepaalt u waar het onderscheidend vermogen ligt? Hoe bepaalt u de stip op de horizon en hoe financiert u de samenwerking? Hoe zorgt u ervoor dat elke partner tevreden is en bij blijft dragen, en laat u de samenwerking uitgroeien tot een innovatie-ecosysteem met (internationale) allure?

Innovatiesamenwerkingen

Wij helpen u als trekker deze en andere vragen te beantwoorden en ondersteunen u bij het opzetten, onderhouden en doorgroeien van de samenwerking. Daarbij begeleiden wij innovatiesamenwerkingen op verschillende technologische thema’s, op regionaal en nationaal niveau volgens de inmiddels beproefde Cluster Innovatie Cirkel. Samen maken wij van uw samenwerking een groot succes! Hierbij kunt u profiteren van onze jarenlange ervaring bij de ontwikkeling en marktacceptatie van het innovatie-ecosysteem rond Fotonica en Building-Integrated Photovoltaics (BIPV). Ons portfolio blijft groeien en elk jaar komen er nieuwe innovatiesamenwerkingen bij.

Wat we bieden

Innovatieprogramma's