Presentaties HR live terugkijken | Berenschot nieuws

Boeiende HR Live rond Future of Work

Nieuws
Boeiende HR Live rond Future of Work

Deel dit nieuwsartikel

Datum

01 oktober 2019

Leestijd

1 minuut

De grote uitdaging voor HR is om succesvol te zijn in een steeds sneller veranderende omgeving. Daarom stond HR Live 2019, hét kennisintensieve event voor HR-managers, HR-directeuren en HR-professionals, afgelopen donderdag geheel in het teken van The Future of Work.

In de Haagse Fokker Terminal deelden vooraanstaande sprekers uit de wetenschap en HR-praktijk hun visie en daarnaast konden de ruim 1000 deelnemers aan de slag in ruim tachtig workshops en een Expo met deskundigen voor verdieping op elk HR-specialisme.

Binnen The Future of Work passen succesvolle en vitale organisaties zich niet alleen snel aan de veranderende wereld aan, maar presenteren ze zich ook als hippe plekken om te werken. Zij weten nieuwe technologieën snel te incorporeren in hun bedrijfsvoering, hebben andere methoden om met hun werknemers in gesprek te blijven en ze eerlijk te belonen, zij onderscheiden zich door het voeren van een leeftijdsbewust personeelsbeleid en weten hun organisatie als merk neer te zetten.

Uitdagingen klusjes-economie

Een van de keynote-presentaties, De uitdagingen van de klusjes-economie, werd verzorgd door Berenschot-adviseur Sanne van den Bosch en prof. dr. Annet de Lange. Beiden gingen in op de impact van robotics en werkplekautomatisering en namen hierbij Uber, Amazon en AirBnB onder de loep. Deze bedrijven zijn trendsetters als het gaat om ‘personeel on demand’ en ‘gig’-banen: telkens andere klussen op andere plekken.

Workshops terugkijken?

Tijdens HR Live organiseerde Berenschot tevens een viertal workshops; de presentaties ervan zijn te bekijken via onderstaande links.

Blijf op de hoogte met onze laatste artikelen

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

gerelateerd

Meer weten over dit onderwerp?