Belonings- en waarderingsonderzoek onder hr-professionals van start | Berenschot

Belonings- en waarderingsonderzoek onder hr-professionals van start

Nieuws
HR Belonings- en waarderingsonderzoek

Deel dit nieuwsartikel

Datum

19 juni 2023

Leestijd

1 minuut

Samen met Performa voert Berenschot jaarlijks een belonings- en waarderingsonderzoek uit onder hr-professionals. Dit is al jaren veruit het grootste en meest representatieve onderzoek naar het salaris en de arbeidsvoorwaarden binnen hr. Het onderzoek is inmiddels gestart. Wilt u weten of uw salaris marktconform is? Doe dan mee aan dit onderzoek!

In het HR Belonings- en waarderingsonderzoek wordt u als hr-professional gevraagd naar uw salaris en arbeidsvoorwaarden. We stellen u ook vragen over hoe lang u al werkzaam bent bij dezelfde werkgever, of u promotie hebt gemaakt en of u op zoek bent naar ander werk. Het invullen van deze online-enquête duurt ongeveer 20 minuten.

 

Deelnemen

Bent u hr-professional? En wilt u weten of uw salaris en arbeidsvoorwaarden marktconform zijn? Doe dan mee aan dit onderzoek en vul de enquête in.

 

Het onderzoek geeft organisaties inzicht in de mate waarin het beloningsbeleid en de arbeidsvoorwaarden van hr-professionals vergelijkbaar zijn met die van soortgelijke organisaties. In een snel veranderende wereld is het cruciaal om als werkgever de juiste mensen aan te trekken. Hierbij kunnen salaris en arbeidsvoorwaarden het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt.

Wilt u inzicht in de mate waarin het salaris en de arbeidsvoorwaarden van uw organisatie marktconform zijn? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief