Start Benchmark Overhead zakelijke dienstverlening 2023 | Berenschot

Benchmark overhead zakelijke dienstverlening 2023 van start

Nieuws
Benchmark overhead zakelijke dienstverlening 2023 van start

Deel dit nieuwsartikel

Datum

25 mei 2023

Leestijd

1 minuut

Heeft u grip op uw overhead en weet u wat de verbetermogelijkheden zijn? Past de overhead nog bij uw strategische keuzes? En bent u voldoende flexibel in de komende periode en ‘Fit for the Future’? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord bij de Benchmark Zakelijke Dienstverlening.

Graag nodigen wij u uit om deel te nemen aan het jaarlijkse benchmarkonderzoek naar de overhead bij zakelijke dienstverleners. De omvang en kosten van de overhead zijn vaak onderwerp van gesprek en er is veel behoefte aan kwantitatieve vergelijkingen.

We voeren dit onderzoek jaarlijks uit. Ruim 2.500 organisaties hebben de afgelopen jaren deelgenomen. Met slechts een beperkte investering ontvangt u als tegenprestatie een specifieke rapportage over de relatieve omvang van uw overhead. De resultaten van het onderzoek geven inzicht in formatieomvang en kosten van uw totale indirecte kosten in vergelijking met andere organisaties in uw sector.

Wat levert deze benchmark u op?

  • Inzicht in de formatieomvang en kosten van uw overhead, inclusief uitbesteding, in vergelijking met die van andere organisaties in uw sector.
  • Concrete handvatten voor het opstellen van uw begroting, het maken van afdelingsplannen en de keuze voor outsourcing.
  • Een vergelijking op maat, zo goed mogelijk passend bij uw organisatie.
  • Een presentatie waarin de uitkomsten door onze adviseurs worden toegelicht.

Meer weten over de inzichten die deze benchmark oplevert? Lees dan hier verder.

Meldt u nu aan!

Benieuwd naar hoe uw overhead zich verhoudt tot die van andere organisaties binnen de zakelijke dienstverlening? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor uw organisatie te bespreken of meldt u nu direct aan.

Gerelateerd

Meer weten?

Blijf op de hoogte met onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief