Operational excellence: beter presteren | Berenschot

Dienst

Operational excellence

Operational excellence optimaliseert operationele bedrijfsvoering, helpt processen te beheersen en prestaties te verbeteren.
Operational excellence

Veranderen is lastig. Het kost tijd, geld en vaak veel energie. Maar het is ook noodzakelijk, als u de kwaliteit en snelheid van uw processen wilt verbeteren, productiviteit wilt verhogen en de winst wilt zien stijgen. Operational excellence brengt die doelen dichterbij. Samen met onze klanten in de Energie, Industrie, Utilities en Technical Services maken we zo het verschil in hun belangrijkste operationele uitdagingen, in het hart van de operatie.

Prestaties verbeteren

Wij leveren de toegevoegde waarde die past bij uw ontwikkeling. Dat doen we dicht op uw primair proces, gefundeerd en pragmatisch. We voeren een zorgvuldige analyse uit om de specifieke context van uw operatie te doorgronden, kiezen de best passende methodiek en kunnen snel inzicht geven via onze analyse- en benchmarktools. We borgen de verbetering door uitvoering of begeleiding van verbeterprojecten -en programma’s. Ook kunnen wij ondersteunen via ons implementatiemodel waarbij wij een team of een interim-professional met een gerichte verbeteropdracht gedurende een bepaalde periode inzetten als onderdeel van uw organisatie.

Meer weten?

Stuur een vraag of bel ons direct.

Stuur een vraag
Wat we bieden

Grip op uw operationele vraagstukken

Oplossingen voor operationel excellence vraagstukken

Wij identificeren verbeterpotentieel, ontwerpen oplossingen en realiseren samen met u de gewenste verbeterprojecten met betrekking tot uw belangrijkste operationele uitdagingen. Onze adviseurs beschikken over sectorkennis en veranderkracht en putten uit een brede waaier aan analyse en verbetermethodieken. Zij combineren een pragmatische hands-on benadering met een mensgerichte implementatie en strak projectmanagement.

Prestatieverbetering via operationeel management

Onze experts op het gebied van Lean, Six Sigma en Operations Management helpen u bij het inrichten en bestendigen van operationeel management om uw prestaties en primaire processen continu te verbeteren. Wij optimaliseren de besturing, leiden uw teamleiders en interne verbeterorganisatie op en begeleiden de implementatie in de praktijk.

Automatisering van planning, workflow en dashboarding

Wij kunnen de denk- en daadkracht in uw organisatie tijdelijk versterken om digitalisering van werkprocessen hands-on binnen uw huidige IT infrastructuur te versnellen. We draaien mee in de teams en gebruiken de dagelijkse dynamiek als bron voor verbeteringen. We realiseren procesverbetering en ontwikkelen laagdrempelige tooling voor meer inzicht en grip op uw operational excellence.