Sander Hoenderdaal, Senior consultant | Berenschot

Managing consultant

Sander Hoenderdaal

Als senior consultant Operational Excellence help ik u graag bij het oplossen van operationele vraagstukken en het realiseren van een duurzame verandering binnen werk en organisatie
Afbeelding - Sander Hoenderdaal

Over Sander

Als senior consultant Operational Excellence focus ik mij op het toekomstbestendig inrichten van werk en organisaties in de sectoren Utiliteit en Industrie. Hierbij ligt mijn specialisatie op het gebied van optimalisaties en digitalisering van operationele processen.

Als consultant werk ik graag met mensen samen om complexe organisatorische vraagstukken op een gestructureerde manier te vertalen naar overzichtelijke en toepasbare oplossingen. In mijn werkstraal ik enthousiasme uit, ontdek ik graag nieuwe oplossingen en beschik ik over een sterk conceptueel en analytisch denkvermogen. Ik vind snel mijn draai in nieuwe teams, zowel op de inhoud als in de samenwerking. Vanuit zowel mijn studie als loopbaan heb ik brede kennis van de energiesector. Hierbij heb ik met name kennis en ervaring op het gebied van het optimaliseren en inrichten van maakprocessen en operationele uitvoering. Ik heb ervaring met procesoptimalisaties (LEAN6SIGMA), product- en procesvereenvoudiging en het realiseren van duurzame organisatieveranderingen van strategierealisatie tot implementatie op de werkvloer.

Wat ik belangrijk vind ik bij het realiseren van transformaties is dat je altijd naast de klant staat. Het samen realiseren van oplossingen is de sleutel naar een duurzame verandering.