Whitepaper 'Slimmer werken' | Berenschot

Whitepaper 'Slimmer werken'

Publicatie
collega's bepalen strategische koers organisatie

Deel deze publicatie

Datum

14 september 2022

Hadden organisaties eerder al hun handen vol aan de steeds sneller en verder voortschrijdende globalisering en technologie, de afgelopen jaren zijn daar een paar flinke uitdagingen bijgekomen. Al deze ontwikkelingen dwingen organisaties slimmer te werken en de eigen processen en producten te optimaliseren.

Auteur(s)
Rob de Groot
Uitgavedatum
14 september 2022
Prijs
Gratis

Samenvatting

Hadden organisaties eerder al hun handen vol aan de steeds sneller en verder voortschrijdende globalisering en technologie, de afgelopen jaren zijn daar een paar flinke uitdagingen bijgekomen. Personeelstekorten, grondstoffenschaarste, de klimaatproblematiek en stijgende financieringslasten dwingen organisaties slimmer te werken.  Dit vereist een omslag in de manier van denken, werken en handelen. Een omslag die gepaard gaat met ingrijpende keuzes.

In dit whitepaper beschrijven we een vijftal hefbomen en bijbehorende concrete oplossingen die organisaties daarbij helpen. Op korte termijn door het benutten van schaarse middelen, het efficiënter en effectiever maken van de huidige operatie, en waar nodig om te schakelen naar nieuwe bronnen voor grondstoffen, hulpmiddelen en componenten. En op de middellange termijn door serieus werk te maken van herziening van de supply chain, het eigen product, de wijze van produceren en sourcen en de benadering van de arbeidsmarkt. Dit alles vraagt om een integrale benadering, waarbij medewerkers, leidinggevenden en teams in de organisatie met elkaar in verbinding zijn.

Download de whitepaper

Laat uw gegevens achter en krijg direct toegang tot de whitepaper.

Gerelateerd

Meer weten?