Berenschot Strategie Trendsonderzoek 2024 | Berenschot nieuws

Berenschot Strategie Trendsonderzoek 2024 van start!

Nieuws
Ondernemers bekijken bedrijfsprestaties op interatief scherm

Deel dit nieuwsartikel

Datum

08 januari 2024

Leestijd

1 minuut

Vanaf vandaag staat het Berenschot Strategie Trendsonderzoek weer open voor ondernemers, bestuurders, directeuren en senior managers. Ziet u digitalisering als een kans of als een bedreiging? Welke mogelijkheden biedt internationalisering voor uw bedrijf? Wat zijn uw topprioriteiten voor komend jaar?

Neem deel aan het Strategie Trendsonderzoek 2024 en laat ons weten wat er boven aan uw agenda staat!

Strategische keuzes

Al meer dan tien jaar geeft dit onderzoek inzicht in de belangrijkste trends en de strategische keuzes van ondernemend Nederland. Ook dit keer horen we graag hoe uw organisatie zich wil onderscheiden van de concurrentie, welke strategische uitdagingen u ’s nachts wakker houden en hoe u deze uitdagingen met vertrouwen aangaat.

Veel inzicht

Als deelnemer ontvangt u als één van de eersten de rapportage ‘Strategie Trends 2024’. Ook dit jaar zullen de resultaten u weer veel inzicht bieden in de wijze waarop strategische keuzes gemaakt worden en welke keuzes dat betreft. Het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 10 minuten. Uw deelname aan het onderzoek is uiteraard volledig kosteloos en vertrouwelijk.

Ga naar de vragenlijst!

Deelname verloopt via deze vragenlijst. Wij waarderen uw input zeer en danken u alvast voor uw medewerking. Eerst meer weten? Neem dan contact met ons op via strategytrends@berenschot.nl

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Meer weten?