Is jouw salaris als IT’er marktconform? | Berenschot

Is jouw salaris als IT’er marktconform?

Nieuws
IT'er krijgt salaris overhandigt

Deel dit nieuwsartikel

Datum

05 juni 2023

Leestijd

1 minuut

Samen met AG Connect doet Berenschot jaarlijks onderzoek naar het salaris en de arbeidsvoorwaarden van IT’ers. Het onderzoek geeft IT’ers inzicht in de mate waarin hun salaris marktconform is, ook in relatie tot de recente inflatie. Deze zogenaamde Salary Survey 2023 is inmiddels gestart. Wil je weten of jouw salaris marktconform is? Doe dan mee aan dit onderzoek.

In het onderzoek word je als IT’er gevraagd naar je salaris en arbeidsvoorwaarden. Dat vergelijken we met andere IT’ers. Zo weet je of jouw salaris marktconform is. Dat kan waardevol zijn bij (toekomstige) sollicitaties en contractbesprekingen. We stellen je ook vragen over wat je nog meer belangrijk vindt in je werk. Bijvoorbeeld over wat je aanspreekt in je werk en wat je nog mist bij je werkgever.

 

Deelnemen

Ben jij IT’er? En wil je weten of jouw salaris en arbeidsvoorwaarden marktconform zijn? Doe dan mee aan dit onderzoek. Vul je de enquête in? Dan maak je kans op een LEGO Atari® 2600 ter waarde van € 239,99.

 

Het onderzoek geeft IT-organisaties inzicht in de mate waarin het beloningsbeleid en de arbeidsvoorwaarden vergelijkbaar zijn met die van soortgelijke organisaties. In een snel veranderende wereld is het cruciaal om als werkgever de juiste mensen aan te trekken. Hierbij kunnen salaris en arbeidsvoorwaarden het verschil maken op een krappe arbeidsmarkt.

Wilt u inzicht in de mate waarin het salaris en de arbeidsvoorwaarden van uw IT-organisatie marktconform zijn? Neem dan contact met ons op of vraag direct een offerte aan.

Blijf op de hoogte van onze laatste inzichten

Meld u aan voor onze nieuwsbrief

Gerelateerd

Meer weten?