Obbe Verheul gestart bij Berenschot | Berenschot nieuws

Obbe Verheul gestart bij Berenschot

Nieuws

Deel dit nieuwsartikel

Datum

19 maart 2021

Leestijd

1 minuut

Met de komst van Obbe Verheul heeft Berenschot zijn diensten versterkt op het gebied van de Toekomst van Werk en Organisaties.

Obbe is per 1 februari jl. als managing consultant gestart bij het team Inrichten van Organisaties. Hier gaat hij zich focussen op acquisitie en leveren van projecten rondom organisatie-inrichting voor commerciële en (semi)publieke organisaties, met name in de hoek van energie, leefomgeving en openbaar bestuur.

Verheul is een ervaren organisatieadviseur, met in totaal veertien jaar ervaring. In 2007 rondde hij een dubbelstudie Bedrijfseconomie en Nederlands Recht af aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Daarna begon hij zijn consultancyloopbaan bij Atos Consulting, waar hij de basis leerde van het adviesvak. In 2012 volgde een overstap naar BearingPoint, een internationaal management en technology consultancybureau. Voor hen werkte Obbe tweeëneenhalf jaar in Londen. Na zijn terugkeer in Nederland werd hij manager bij BearingPoint. In deze rol werkte hij aan vraagstukken op het gebied van strategie, organisatie-inrichting en transformatie binnen commerciële en semipublieke organisaties.

Zijn ruime consultancyervaring en specifieke expertise rondom organisatie-inrichting bleef niet onopgemerkt. Berenschot vroeg Verheul om vanaf 2021 onderdeel te worden van hun team.

Over zijn overstap naar Berenschot zegt hij: “Ik voel me vereerd dat Berenschot mij heeft gevraagd om het team te komen versterken. Berenschot heeft enorm veel expertise en een lange historie op het gebied van organisatieadvies en organisatie-inrichting. Ook merk ik dat klanten graag Berenschot inschakelen voor advies en begeleiding. Met mijn kennis en ervaring en de talrijke experts binnen Berenschot ben ik ervan overtuigd dat we veel toegevoegde waarde kunnen leveren aan onze klanten.”

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

Meer weten?