Bahamin Khossravi, Managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Bahamin Khossravi

Als specialist in benchmarking op het snijvlak tussen personeel en kosten help ik gemeenten en hogescholen om de organisatie te kunnen optimaliseren. Altijd onderbouwd met data, in gesprek en rekening houdend met de situatie van de klant.
Afbeelding - Bahamin Khossravi

Over Bahamin

Een foto maken of een thermometer in de organisatie steken, zijn typische beschrijvingen van mijn ‘core-business’. Ik help namelijk graag mijn klanten door hen nieuwe kwantitatieve inzichten te verschaffen en op basis daarvan te adviseren hoe zij hun organisatie kunnen optimaliseren. Tevens ben ik projectmanager van de gemeenten- en hogescholenbenchmarks van Berenschot.

Op een bevlogen en charmante wijze kan ik ingewikkelde data-analyses, benchmarkvergelijkingen en data-modellen begrijpelijk maken en toepassen om antwoord te geven op vraagstukken rond formatie en organisatiekosten. Dit doe ik altijd op basis van hoogwaardige data en onderzoeksmethoden. Ik heb een scherpe geest voor hoe zelfs de meest complexe organisaties goed vergelijkbaar kunnen worden gemaakt met elkaar. En ik doe dat met ontzettend veel enthousiasme.

Het heerlijke van het adviesvak zijn de verschillende (en vaak slimme) mensen die je dagelijks tegenkomt. Kers op de taart is dat ik bij Berenschot de publieke sector kan helpen. Daar ligt mijn hart.

Gerelateerde inzichten