Eva de Ruiter, Managing consultant | Berenschot

Managing consultant

Eva de Ruiter

Ik werk aan bestuurlijke en strategische samenwerkingstrajecten in duurzame gebiedsontwikkeling, energietransitie en participatie.
Afbeelding - Eva de Ruiter

Over Eva

Ik ben ondernemend, resultaat gericht en leidinggevend aan teams, projecten en samenwerkingen op strategisch en bestuursniveau. Werkend aan complexe vraagstukken waarbij het nodig is om op meerdere schaakborden tegelijk te spelen en een pioniergeest nodig is. Graag boek ik resultaten die iets toevoegen aan de maatschappij. En dat maakt ook dat ik graag onderdeel ben van Berenschot.

Met kennis van gebiedsontwikkeling, duurzaamheid (energietransitie, circulaire gebiedsontwikkeling, dzGWW) en participatie werk ik op het snijvlak van de werkgebieden sociaal en fysiek. En dat vanuit een strategische visie, oog voor het geheel en personen, ambitieuze doelen en met veel creativiteit en energie. Ik werk vanuit de rol van programmamanager, procesleider en kwartiermaker, daarbij sturing geven aan een team en verbinding leggen tussen mensen en organisaties. Tevens ben ik met regelmaat trainer, gespreksleider of dagvoorzitter.

Gerelateerde inzichten