Gert Jan Bosland | Berenschot

Geassocieerd consultant

Gert Jan Bosland

Overzicht creëren, structuur aanbrengen, beslissingen voorbereiden en bestuurders daarop adviseren. Op basis van gedegen kennis van veiligheid, zorg, sociaal domein en bedrijfsvoering. Daar ligt mijn kracht en daar ben ik u graag op van dienst. Met een flinke dosis perfectionisme. Want dat verdient u!
Afbeelding - Gert Jan Bosland

Over Gert Jan

Na 15 jaar ervaring in bedrijfsleven en overheid te hebben opgedaan met externe adviseurs, weet je goed wat wel en niet werkt. En is het leuk om zelf de overstap te maken, die ervaring te gebruiken in je eigen advieswerk en dat te combineren met de ervaring en inzichten van vele Berenschot-collega’s. Dat doe ik inmiddels ook 15 jaar.

Door aan de voorkant voldoende tijd in te plannen voor het echt leren kennen van u en uw organisatie èn door de vraag achter de vraag boven tafel te krijgen, winnen u en ik aan de achterkant veel tijd en krijgt u een advies dat goed te implementeren is. Dat heeft zich inmiddels bewezen in vele tientallen opdrachten. Voorbeelden daarvan zijn kostenverdeelvraagstukken bij gemeenschappelijke regelingen, strategisch advies bij de doorontwikkeling van veiligheidsregio’s, het ontwerp van stuurinstrumenten voor ambtelijke top en bestuur en de financiële afwikkeling bij de vorming of ontvlechting van organisaties. Samen met mijn Berenschot-collega’s help ik u graag!

Berenschot werkt intensief samen met een aantal zelfstandige professionals. Deze geassocieerd consultants hebben geen dienstverband bij Berenschot maar zijn wel nauw betrokken bij Berenschot. Zij worden op tijdelijke basis ingezet bij opdrachten vanwege hun specifieke kennis en vaardigheden.

Gerelateerde inzichten