Lars van Bladel, Consultant | Berenschot

Consultant

Lars van Bladel

Verbinder met een frisse blik. Als adviseur met een achtergrond in bestuurskunde en data science ondersteun ik organisaties om aangesloten te blijven in de veranderende, datagedreven en digitale wereld.
Afbeelding - Lars van Bladel

Over Lars

Data en digitale technologie hervormen de manier waarop we naar maatschappelijke opgaven en dienstverlening kijken. Of het nu gaat om het stikstofdossier, het tegengaan van ondermijnende criminaliteit of het verstrekken van toeslagen.

Hoe zorgt u dat de organisatie aangesloten blijft op deze veranderende, digitale wereld? Wat vraagt dit van mensen, processen en systemen? En vooral: hoe kunt u datagedreven innovatie en de digitale transformatie  zo inrichten dat u meerwaarde weet te bieden aan burgers, klanten en medewerkers?

In en rondom uw organisatie zijn er ideeën genoeg. Het gaat in (digitale) transformatie om het verbinden van deze losse ideeën en initiatieven in een logisch verhaal. Als adviseur of procesmanager ga ik samen met uw organisatie op zoek naar dit verhaal en breng ik samenhang aan in de ideeën en uitvoering van de strategie. Graag ga ik samen met u aan de slag! 

“Tell me, I forget. Show me, I remember. Involve me, I understand.” 

 

 

Gerelateerde inzichten