Maja Scheffer, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Maja Scheffer

Als consultant assessment & ontwikkeling ondersteun ik organisaties bij het maken van juiste, duurzame keuzes op het gebied van ontwikkel- en selectievraagstukken.
Afbeelding - Maja Scheffer

Over Maja

Medewerkers zijn de drijvende kracht achter het succes van organisaties. De juiste persoon op de juiste plek op het juiste moment kan bepalend zijn voor het falen of slagen van een onderneming. Het is mijn overtuiging dat mensen het beste tot hun recht komen als zij een rol vervullen die hen op het lijf geschreven is.

Mijn jarenlange ervaring op het gebied van werving en selectie en mijn oprechte interesse in de drijfveren van mensen, stelt mij in staat om organisaties gefundeerd te adviseren over de geschiktheid, talenten en ontwikkelmogelijkheden van medewerkers. Mijn aanpak hierin is gedegen, onafhankelijk en pragmatisch, met oog voor belangen van het individu en de organisatie.

Mijn streven is om met assessments en adviezen een structurele bijdrage te leveren aan zowel talentontwikkeling als de duurzame inzet van medewerkers en hiermee organisaties in staat te stellen succesvol te zijn in hun activiteiten.

Gerelateerde inzichten