Marije Hautvast, Senior managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Marije Hautvast

Samen zicht krijgen op de leiderschapsopgave binnen verandering. Hierbij zet ik het individu centraal en richt ik me op het verkrijgen van eigenaarschap voor het in beweging brengen van de gewenste verandering.
Afbeelding - Marije Hautvast

Over Marije

Van oorsprong ben ik organisatiepsycholoog en heb mij gespecialiseerd op het gebied van leiderschapsontwikkeling en change management.

Ik heb meer dan 10 jaar werkervaring opgedaan binnen internationale consultantbureaus waar ik als coach en adviseur van leiderschap en verandering binnen een diversiteit aan sectoren heb gewerkt. Samen met leiderschap heb ik de leiderschapsopgave verkend op individueel, team- en organisatieniveau. Daarnaast heb ik verschillende veranderaanpakken vormgegeven voor o.a. digitaliserings,- cultuurtransformatie,- en strategie-implementatieprojecten waarvan de uitrol wereldwijd plaatsvond.

Hierbij fungeer ik graag als direct sparring partner voor directie op het gebied van cultuur en gedragsverandering. Het gezamenlijk creëren van een stip op de horizon en een eenduidige visie voor het vergroten van eigenaarschap rondom een verandering staat hierin centraal. Ik heb ervaring in het bieden van begeleiding aan leiderschap binnen de verandering en ben een ervaren (CTI Co - Active) coach. Verder ligt mijn expertise in het vormgeven en het implementeren van interventies die leiden tot gewenste gedragsverandering.

In mijn werk hecht ik zeer aan het opbouwen van goede relaties, waarbij ik van nature onderzoek waar competenties en interesses liggen van de mensen waar ik mee werk. Met energie en humor zet ik graag samen met mijn opdrachtgevers goede resultaten neer binnen het project waar we aan werken.

Gerelateerde inzichten