Marjan van der Meer, Managing consultant | Berenschot

Senior managing consultant

Marjan van der Meer

Als assessmentpsycholoog help ik organisaties én mensen bij selectie-. ontwikkel-, loopbaan- en opvolgingsvraagstukken. Met ruime ervaring en expertise op het terrein van executive assessment & coaching.
Afbeelding - Marjan van der Meer

Over Marjan

Met ruim 30 jaar ervaring in het hr-veld en mijn achtergrond als arbeids-& organisatiepsycholoog én als opleidingskundige help ik graag organisaties om tot duurzame oplossingen te komen bij selectie- en ontwikkelvraagstukken. Werken bij Berenschot betekent voor mij samenwerken met deskundige collega’s uit uiteenlopende vakgebieden aan uitdagende multidisciplinaire projecten.

In de functie van managing consultant (team assessment en ontwikkeling) hou ik mij met name bezig met assessments & coaching in zowel de profit als de non-profit sector. De doelgroep waarmee ik werk, varieert van professionals en managers tot en met directie en bestuur. Mijn speciale expertise ligt op het terrein van executive assessments & coaching.  Mijn eigen managementervaring in uiteenlopende organisaties komt hierbij goed van pas. In de rol van projectmanager heb ik veel ervaring met de inzet van assessments bij reorganisatie- en transitieprocessen en bij leiderschapsontwikkeling.  Mijn expertise en interesse liggen verder op het vlak van competentie-management, hr-analytics, strategische hr-vraagstukken, begeleiding van intervisiegroepen en (management)teams. Mijn stijl laat zich kenmerken als analytisch & onafhankelijk, kritisch spiegelend en tegelijkertijd inlevend en betrokken. Wat mij drijft? Ik krijg energie van diepgang en vakmanschap, gecombineerd met innovatie en praktische toepasbaarheid. Om zo mensen en organisaties te helpen het beste uit zichzelf te halen.

Bent u op zoek naar een (executive) coach of (executive) assessment?  Wilt u meer weten over de inzet van assessment als onderdeel van een reorganisatie of transitie? Neem contact op via: marjan.vandermeer@berenschot.nl of 06-15014736

Gerelateerde inzichten