Marlon Drent, Senior consultant | Berenschot

Senior consultant

Marlon Drent

Ik adviseer het senior management van organisaties in de Benelux over vraagstukken op het gebied van strategie- en projectontwikkeling.
Afbeelding - Marlon Drent

Over Marlon

Vanuit Berenschot zet ik mij met volle energie in op de uitvoering van subsidie- en sectorprogramma’s, projectontwikkeling en strategieontwikkeling; doorgaans projecten met veel diverse (internationale) belanghebbenden, vaak in een publiek-private omgeving. Zo werkte ik namens Berenschot onder meer aan de uitvoering van het grensoverschrijdende spooroptimalisatieproject Gent-Terneuzen.

Ik word enthousiast van deze ontwikkelprocessen met diverse stakeholders en begeleid werkgroepen en projectmeetings op een effectieve en prettige manier. Als senior consultant probeer ik uiteenlopende perspectieven en belangen bij elkaar te brengen tot een resultaat dat leidt tot 1+1=3 en waarmee de opdrachtgever verder kan. Mijn rol varieert van procesbegeleider tot strategisch adviseur of onderzoeker.

In mijn opdrachten onderscheid ik mij door mijn doelgerichtheid, ondernemende geest en betrokkenheid. Ik ben in staat complexe zaken simpel te maken en in een heldere structuur te gieten, met oog voor verschillende belangen.

Ik heb een academische achtergrond in International Business & Management (BSc, Rijksuniversiteit Groningen) en Political Economy (MA, University of Manchester).

Neem contact op met Marlon

Gerelateerde inzichten