Michiel Bus | Berenschot

Senior consultant

Michiel Bus

Een organisatie is zelfs in dit digitale tijdperk zo groot als de mensen die er werken. Het menselijk kapitaal is het grootste goed van een organisatie en verdient de juiste aandacht.
Berenschot.Shared.Models.GridModels.HeaderWithSuperTextGridModel

Over Michiel

Ik ben Michiel Bus en ik help mensen om de beste versie van zichzelf te zijn in hun werk. Dat doe ik als gedragspsycholoog bij Berenschot. Als instrument gebruik ik assessments. Meestal als mensen bij mij op assessment komen staan zij op een kruispunt in hun loopbaan. Ik krijg er veel energie van om hen juist op deze belangrijke momenten te adviseren en met hen mee te denken in hun ontwikkeling. Het doel hiervan is dat zij op de juiste plek komen en beter worden in hun werk. Dan is succes verzekerd. En daar zijn mijn opdrachtgevers dan weer blij mee.

Verder interesseer ik mij in de online dienstverlening van Berenschot op het gebied van assessments. Ik volg de wereld van serious gaming, AI en HR analytics nauwgezet en met een kritische blik. Deze ontwikkelingen vertaal ik vervolgens naar passende digitale oplossingen voor onze klanten.

Ik bespreek graag met u wat ik voor uw organisatie kan betekenen.